tiistai 27. huhtikuuta 2010

Polle hanskassa 24/7


...No varmasti on, ainakin nyt, kun ostin olympiakuolaimet. Katsotaan kuka nyt kiikuttaa, ja ketä. >:T

Haddi ei tosin sitä aluksi tajunnut. Ratsastin maneesissa, ja herra töhötteli menemään samaa tahtia kuin mitä nyt on lähes koko kevään mennyt -luulisi vähintäänkin G2-tason laukkahevoseksi tuon pomppimisen perusteella.
Ekoissa laukoissa VIUH, pää katosi alas ja pukkipukkipukkipukki! Olin aluksi aivan apuaapuaapuaenhaluatippua, mutta sitten muistin uudet kuolaimet -nykäisen seinää päin, ja johan loppuu sinkoilu. Seisotan Haddia siinä hetken, annan uudet laukkapohkeet... nyt ei pyöri pylly, muuten vain rynnitään miten sattuu. No, ei kun vaan äkkiä käännän ympyrälle ja pidätän, kyllä toimi!
Loppuaika mentiinkin oikein nätisti, vaikkakin vähän reippaasti. Mutta mitään ei temppuiltu, sen verran vipuvoimaa noissa olympioissa. Enpä olisi kyllä ikinä uskonut, että Haddille joutuisin moiset ostamaan.

Tänään paloi käsikin, kun tarhasta taluttaessa Haddi päätti portilla äkkiä peruuttaa Glóin ja Brentsun päälle ja potkaista muutaman kerran kavereita kauemmaksi. Naru poltti kivasti. Kyllä, hevosellani on turhankin paljon kevättä rinnassa!

2 kommenttia:

  1. Pistäppä vielä tukiremmi tuosta pienimmästä(=ylimmästä) renkaasta leuan alta, koska muuten on ihan älyttömän epäreilu kuolain =)

    VastaaPoista
  2. Olympioita EI SAA ikinä käyttää ilman tukiremmiä! En ymmärrä miten ei ihmiset osaa niinkin yksinkertaista asiaa kun laittaa se tukiremmi sinne!Aivan uskomattoman tyhmiä nämä jotkut ratsastajat..tai siis suurin osa

    VastaaPoista